MLM de pastrama de oaie

de ANCA in Oaie, 21 Sep 2010 | 26853 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pastrama de oaie pt 2 portii
  • o ceapa mare
  • un ardei rosu/gogosar
  • un ardei iute
  • usturoi
  • 3-4 rosii coapte bine
  • 100 ml vin rosu
  • patrunjel
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA MLM de pastrama de oaie:

Pastrama se taie fasii subtiri, si se trage la tigaie la foc tare, intr-o picatura de ulei, sau chiar fara, pentru ca va lasa oricum multa zeama.

Cand e pe trei sferturi facuta si zeama a scazut, se stropeste cu vinul rosu, se adauga ceapa, ardeiul gras cubulete, ardeiul iute tocat marunt si se lasa la foc moderat 5 minute.

Se agauga rosiile taiate cubulete si usturoiul pisat, se mai lasa pe foc cateva minute, apoi se sparg cu atentie 2 oua de-asupra si se lasa la foc mic pana se incheaga. La sfarsit, se presara patrunjel verde.

Merge alaturi o mamaliguta, sau un ayran.

Daca ti-a placut reteta noastra "MLM de pastrama de oaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

ionix 1

23.09.2010, 18:08

ia uite mai.... ne-ai gatit... .. ce frumos arata ce ai gatit tu... eu nu pap dar iau la pachet, pt sot te pupacesc

ANCA 1

24.09.2010, 13:46

Cu placere iti ofer, Ionixule!

elena1988 1

22.03.2011, 18:23

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pastrama de oaie inabusita in vin alb